Auteurs

Willem Klaassen

Willem Klaassen schrijft in zijn debuutroman zijn alledaagse leven dat bestaat uit hoogte- en dieptepunten. Hij geeft een kijkje in zijn wereld. Zowel zakelijk als privé, met zijn hobby’s zoals zeilen, motorrijden, skiën en de charmante omgang met de dames tot aan zijn interessante kijk op de nationale- en internationale politiek. Dit alles maakt het boek Een fantastisch kutleven een aanrader voor iedereen die kennis wil maken met deze bijzondere Rotterdammer, die zelf van zijn leven zegt: Het is Een fantastisch kutleven.

Lotte Hendrickx

Lotte Hendrickx is een talentvolle schrijfster, de nieuwe ster van de Nederlandse literatuur. Met haar prachtige schrijfstijl, zorgvuldig gedoseerde humor en de scherpe wijze waarop ze haar karakters neerzet, creëert ze in Een Duistere Beslissing een wereld waarin haar personages volledig tot hun recht komen.

Peter Langendam

Peter Langendam is een begenadigd schrijver die niet schroomt de zaken recht voor zijn raap te zeggen en nergens doekjes om te winden. Zijn talent, levenservaring, scherpe intelligentie en milde humor vormen de basis voor zijn romans, verhalen en polemieken. Reeds verschenen boeken zijn Boeren, Burgers & Politici, Biefstuk, sla, De Trechtermoord en Morgen gebeurt het.